Über Credo Blattgold Credo Gourmet Gold und Silber Videos Anleitung
 

„Dessert ART”, Robert Oppeneder

69,00 EUR
w tym 7 % VAT

Nr art.:: 20130

  • Wysyłka możliwa od razu / wystarczająca ilość Wysyłka możliwa od razu / wystarczająca ilość
  • Czas dostawy: 1-2 dni
  • Waga 1 kg


Wróć

Opis produktu:

Gorąco polecamy!

Wielki podręcznik przyrządzania deserów

Robert Oppeneder, jeden z najwybitniejszych i najpopularniejszych współczesnych cukierników, jest autorem tego obszernego podręcznika na temat przyrządzania nowoczesnych deserów. Ta długo wyczekiwana książka, oparta na 10-letnim doświadczeniu osoby prowadzącej rozmaite kursy cukiernictwa, w której znajdą Państwo jedyne w swoim rodzaju przepisy i sprawdzone techniki cukiernicze, pozostawia inne tego typu pozycje w cieniu.

Liczący 312 stron podręcznik zawiera mnóstwo kolorowych zdjęć, ilustrowanych instrukcji oraz przepisów zainspirowanych tradycjami kulinarnymi z całego świata. Znajdą w nim Państwo podstawowe techniki tworzenia dekoracji z cukru, czekolady, wafelków, a także sufletów, kremów, parfaits, sosów, musów owocowych i wielu innych potraw. Robert Oppeneder proponuje w swojej książce desery na każdą porę roku i na każdą okazję.

To obowiązkowa lektura dla kreatywnych cukierników!

W dziale CREDO GOURMET znajdą Państwo więcej artykułów.